Българската коледа

Българската Коледа 2016

От името на нуждаещите се Ви благодарим за Вашия избор да се присъедините към дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

Вие избрахте да направите дарение за „Българската Коледа 2016” с извършване на плащане в реално време с електронната платежна система на Dir.bg.

Ако вече имате потребителско име и парола в dir.bg, моля да ги въведете и да следвате стъпките за извършване на Вашето дарение. В случай че нямате регистрация, моля да се регистрирате като нов потребител oт линка по-долу.
 
Потребителско име (ID):
Парола:    Забравена парола


Нов потребител - Регистрация!

Ако предпочитате да направите банков превод, данните за превод са:

Получател/Титуляр: БНТ, за Българската Коледа 2016/2017
IBAN: BG13UBBS80023300186210
BIC:UBBSBGSF
При банка:Обединена Българска Банка
Основание за плащане:Избери, за да помогнеш


Ако желаете да дарите онлайн и имате активна регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН, натиснете ТУК »

"Българската Коледа” е благотворителна инициатива на Президента на Република България в подкрепа на нуждаещи се от лечение деца, която се провежда за четиринадесета поредна година. Мисията и целите на „Българската Коледа” са да насърчава дарителството в страната, да спомага за решаване на значими за обществото проблеми, касаещи здравето на децата и да подпомага конкретни деца за осъществяване на скъпоструващо лечение и рехабилитация. Съорганизаторите и медийните партньори на инициативата имат амбицията тя да е максимално прозрачна, обществено отговорна и ефективна в преследване на целите, които си е поставила. Децата, чието лечение се подпомага от “Българската Коледа”, се определят съвместно от Българската педиатрична асоциация, Асоциацията по неонатология, Националния консултант по детски болести, представители на неправителствения сектор, пациентски организации, Център „Фонд за лечение на деца” и организаторите на благотворителната инициатива. Даряването на средства от „Българската Коледа” се осъществява с подписването на тристранен протокол от представители на Президентската администрация, Нова телевизия и Българската национална телевизия.

ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!