Българската коледа

Подпомагане на Центъра за обществена подкрепа в гр. Добрич 2016

От името на нуждаещите се Ви благодарим за Вашия избор да се присъедините към дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

Вие избрахте да направите дарение за „Подпомагане на Центъра за обществена подкрепа в гр. Добрич 2016” с извършване на плащане в реално време с електронната платежна система на Dir.bg.

Ако вече имате потребителско име и парола в dir.bg, моля да ги въведете и да следвате стъпките за извършване на Вашето дарение. В случай че нямате регистрация, моля да се регистрирате като нов потребител oт линка по-долу.
 
Потребителско име (ID):
Парола:    Забравена парола


Нов потребител - Регистрация!

Ако предпочитате да направите банков превод, данните за превод са:

Получател/Титуляр: Фондация "Х. Степич"
IBAN: BG82RZBB91551031932902
BIC:RZBBBGSF
При банка:Райфайзенбанк България
Основание за плащане:Избери, за да помогнеш


Ако желаете да дарите онлайн и имате активна регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН, натиснете ТУК »

Центърът за обществена подкрепа в гр. Добрич е създаден през 2000 г., като за десетгодишната си история над 300 деца са получили специализирани грижи в него. Целта на центъра е да предоставя комплекс от социални услуги, свързани с превенция на изоставянето, предпазване от насилие и отпадане от училище, деинституционализация и реинтеграция на деца, обучение в умения за самостоятелен живот и социална интеграция на деца от институции, консултиране и подкрепа на семейства в риск, оценяване и обучение на бъдещи приемни родители и осиновители, консултиране и подкрепа на деца с противообществени прояви. Даренията от кампанията “Избери, за да помогнеш” ще бъдат изразходвани за покриване на ежедневни нужди на Центъра като ток, вода, санитарни материали и др. Центърът традиционно се подпомага от дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ. 25 деца и младежи между 6 и 18 години едновременно могат да получават помощ в центъра от педагози, психолози, социални работници и лекар, като освен специализираните грижи им се осигурява и храна, дрехи, учебни материали, играчки и спортни принадлежности, лагери. Специалистите подкрепят децата, както и техните роднини и настойници, като им помагат в попълването на липсващи знания в учебния материал, формират навици за общуване, лична хигиена, хранене и ги обучават да рисуват, пеят и свирят.

ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!