Българската коледа

Българската Коледа 2017

От името на нуждаещите се Ви благодарим за Вашия избор да се присъедините към дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

Вие избрахте да направите дарение за „Българската Коледа 2017” с извършване на плащане в реално време с електронната платежна система на Dir.bg.

Ако вече имате потребителско име и парола в dir.bg, моля да ги въведете и да следвате стъпките за извършване на Вашето дарение. В случай че нямате регистрация, моля да се регистрирате като нов потребител oт линка по-долу.
 
Потребителско име (ID):
Парола:    Забравена парола


Нов потребител - Регистрация!

Ако предпочитате да направите банков превод, данните за превод са:

Получател/Титуляр: БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ - за "Българската Коледа"
IBAN: BG13UBBS80023300186210
BIC:UBBSBGSF
При банка:Райфайзенбанк България
Основание за плащане:Избери, за да помогнеш


Ако желаете да дарите онлайн и имате активна регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН, натиснете ТУК »

Благотворителната инициатива "Българската Коледа" е в помощ на нуждаещи се от лечение български деца. Кампанията се провежда под патронажа на Президента на Републиката, неизменно от 2003 г. до сега. Инициативата има за цел да насърчава дарителството, да спомага за решаване на значими за обществото проблеми, касаещи здравето на децата и да подпомага лечението на деца. Събраните средства се разпределят съгласно Правилата за набиране и разпределение на средствата, от организаторите на инициативата - Администрация на Президента, БНТ и НоваТВ, по предложение на Експертен съвет, включващ представители на Българската педиатрична асоциация, Асоциацията по неонатология, Национални консултанти по детски болести, Българска асоциация за закрила на пациентите, Български дарителски форум. Партньорите в кампанията имат амбицията тя да е максимално прозрачна, обществено отговорна и ефективна, в подкрепата си за детското здравеопазване и насърчаване на дарителството в България. Набраната сума се изразходва за: безвъзмездно предоставяне на лекарства, медицински изделия, помощни средства, лечение, диагностика и рехабилитация в случаите, в които същите не се финансират изцяло от републиканския бюджет, общинските бюджети, НЗОК, по Закона за интеграция на хората с увреждания и Център "Фонд за лечение на деца"; безвъзмездно предоставяне на медицинско оборудване на детски болници, клиники, отделения и центрове за здравни услуги, предназначени за обгрижването на деца, в случаите, в които закупуването на същата е от съществено значение за качеството на предоставяните грижи на пациентите в конкретната практика, и същата не може да бъде финансирана от бюджета за здравното заведение, републиканския бюджет, общинските бюджети, програми и проекти, финансирани със средства от европейски и други международни фондове и двустранни споразумения. Набраната сума се разпределя изцяло, без да се удържат от нея разноски и каквито и да било други разходи, свързани с инициативата. Вярваме, че Вашата помощ би допринесла значително за успешното реализиране на тазгодишната Кампания. Искрено се надяваме да получим Вашата подкрепа за каузата "Българската Коледа", насочена към здравето на българските деца. Благотворителната инициатива на Президента на Република България "Българската Коледа" е част от кампанията на Райфайзенбанк "Избери, за да помогнеш" от 2009 г.

Избери, за да помогнеш!