Българската коледа

Лечение и терапия на деца с множество заболявания

От името на нуждаещите се Ви благодарим за Вашия избор да се присъедините към дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

Вие избрахте да направите дарение за „Лечение и терапия на деца с множество заболявания” с извършване на плащане в реално време с електронната платежна система на Dir.bg.

Ако вече имате потребителско име и парола в dir.bg, моля да ги въведете и да следвате стъпките за извършване на Вашето дарение. В случай че нямате регистрация, моля да се регистрирате като нов потребител oт линка по-долу.
 
Потребителско име (ID):
Парола:    Забравена парола


Нов потребител - Регистрация!

Ако предпочитате да направите банков превод, данните за превод са:

Получател/Титуляр: ФОНДАЦИЯ BCAUSE
IBAN: BG15UNCR70001522604629
BIC:UNCRBGSF
При банка:Уникредит Булбанк
Основание за плащане:Избери, за да помогнеш


Ако желаете да дарите онлайн и имате активна регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН, натиснете ТУК »

Каузата на Фондация BCause e насочена към децата със заболявания на централната нервна система (ЦНС), ендокринни, генетични, неврологични, метаболитни и психични заболявания. Тези заболявания, често хронични, изискват редовно и непрекъснато лечение, което има и най-голям ефект и е особено нужно в ранната детска възраст до 3 години, когато се постига най-голямо подобрение. Фондацията има изградена процедура за индивидуално кандидатстване за финансиране на: процедури с кинезитерапевт, физиотерапевт, логопед, психолог; логоподична терапия за аутисти; групова и индивидуална хипо и водна терапия. Финансирането е винаги целево и с конкретно предназначение, а когато е възможно, се водят преговори за отстъпки в цените. Финансирането се превежда директно на медицинския център-доставчик на услугата или в защитена безкасова дарителска сметка. 30 000 лева годишно са необходими, за да функционира екип от специалисти в един голям общински център – например Бургас, за да приема около 100 деца. 5 000 лева годишно осигуряват допълнителен специализиран персонал – кинезитерапевт, логопед – в малък център за обгрижване на 10-15 деца в едно населено място. 3 000 лева са достатъчно за рехабилитации като конна езда и водна терапия в продължение на 1 месец за 10 деца. Индивидуалните случаи за лечение и терапия получават между 600 и 1000 лева. Редовното провеждане на терапия е ключово за подобряване на състоянието на децата, повишаване на качеството им на живот и включването им в системата на образованието според възможностите им.

Избери, за да помогнеш!