Българската коледа

Хармония за тялото, грижа в лечението!

От името на нуждаещите се Ви благодарим за Вашия избор да се присъедините към дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

Вие избрахте да направите дарение за „Хармония за тялото, грижа в лечението!” с извършване на плащане в реално време с електронната платежна система на Dir.bg.

Ако вече имате потребителско име и парола в dir.bg, моля да ги въведете и да следвате стъпките за извършване на Вашето дарение. В случай че нямате регистрация, моля да се регистрирате като нов потребител oт линка по-долу.
 
Потребителско име (ID):
Парола:    Забравена парола


Нов потребител - Регистрация!

Ако предпочитате да направите банков превод, данните за превод са:

Получател/Титуляр: БЕЛОДРОБНА БОЛНИЦА - Бургас
IBAN: BG07RZBB91551086168310
BIC:RZBBBGSF
При банка:Райфайзенбанк България
Основание за плащане:Избери, за да помогнеш


Ако желаете да дарите онлайн и имате активна регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН, натиснете ТУК »

Белодробната болница в Бургас е лечебно заведение за специализирана болнична помощ от културно, историческо и социално значение за гр. Бургас и областта, което затваря цикъла на диагностика, диференциална диагностика и терапевтично поведение в областта на белодробните нозологични единици. Значимостта на респираторната патология за жалост расте в световен мащаб и нерядко води до ограничаване на физическия капацитет и впоследствие до инвалидизация. Редица са факторите за тази прогресия - силно урбанизираната среда в която живеем, динамиката и ежедневният дистрес, химизацията на производството, нарушено екологично равновесие вследствие на антропогенно въздействие, бедността, тютюнопушенето, нарастваща резистентност към антибактериалната терапия, недостатъчна профилактика, професионалният риск, демографските фактори като застаряване на населението и т.н. Екипът на болницата е насочил целия си личен и професионален потенциал към стратегическата мисия да подобрява качеството на живот на пациентите и вярва, че хармонията е здраве или поне е прекият път към постигането му. Когато пациентът се лекува в болница, голям дял от времето, прекарано в нея, минава на болничното легло - ключово мястото за преход от страданието към възстановяването. Значимостта на болничната леглова база не е просто статистическа парадигма. Съвременната й материална характеристика води до подобряване дейността на медиците и най- вече има позитивен ефект за намаляване страданието на пациента. Целта на проекта е да бъдат събрани средства за закупуването на болнични легла, за да могат пациентите да се чувстват комфортно, в съчетание с хармонична атмосфера и материално-адаптирана удобна среда.

Избери, за да помогнеш!