Българската коледа

Подпомагане на проектите на фондацията, осъществявани в България

От името на нуждаещите се Ви благодарим за Вашия избор да се присъедините към дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

Вие избрахте да направите дарение за „Подпомагане на проектите на фондацията, осъществявани в България” с извършване на плащане в реално време с електронната платежна система на Dir.bg.

Ако вече имате потребителско име и парола в dir.bg, моля да ги въведете и да следвате стъпките за извършване на Вашето дарение. В случай че нямате регистрация, моля да се регистрирате като нов потребител oт линка по-долу.
 
Потребителско име (ID):
Парола:    Забравена парола


Нов потребител - Регистрация!

Ако предпочитате да направите банков превод, данните за превод са:

Получател/Титуляр: Фондация Х. СТЕПИЧ
IBAN: BG82RZBB91551031932902
BIC:RZBBBGSF
При банка:Райфайзенбанк България
Основание за плащане:Избери, за да помогнеш


Ако желаете да дарите онлайн и имате активна регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН, натиснете ТУК »

Фондация Х. Степич - Благотворителност за Централна и Източна Европа подкрепя децата в неравностойно положение от София, Добрич, Куклен, Баня и Малко Търново; децата-бежанци и техните майки, пострадали от военни действия и пребиваващи на територията на Република България. Над 200 деца ще получат специализирана грижа и ще бъдат предпазени от изоставяне и насилие, както и отпадане от училище. Семейства в риск ще бъдат консултирани, а децата ще получат помощ от педагози, психолози, социални работници и лекар. Благодарение на доброволци тютори социализацията на децата в обществото става възможна и са изравнени пропуски в образованието, изучаването на български език и преодоляването на психически травми чрез различни видове терапии. Деца от крайно бедни семейства получават и обяд в центровете, като активно се работи и със семействата им, за да се наблегне на важността на образованието. Организират се различни извънучебни занимания, които не само разведряват децата в нужда, но ги учат на социални умения и развиват интереса им към четенето.

Избери, за да помогнеш!