Българската коледа

Подари щастливо детство на деца с трудности в развитието

От името на нуждаещите се Ви благодарим за Вашия избор да се присъедините към дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

Вие избрахте да направите дарение за „Подари щастливо детство на деца с трудности в развитието” с извършване на плащане в реално време с електронната платежна система на Dir.bg.

Ако вече имате потребителско име и парола в dir.bg, моля да ги въведете и да следвате стъпките за извършване на Вашето дарение. В случай че нямате регистрация, моля да се регистрирате като нов потребител oт линка по-долу.
 
Потребителско име (ID):
Парола:    Забравена парола


Нов потребител - Регистрация!

Ако предпочитате да направите банков превод, данните за превод са:

Получател/Титуляр: Фондация ЗА НАШИТЕ ДЕЦА
IBAN: BG32RZBB91551060533767
BIC:RZBBBGSF
При банка:Райфайзенбанк България
Основание за плащане:Избери, за да помогнеш


Ако желаете да дарите онлайн и имате активна регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН, натиснете ТУК »

Фондация " За Нашите Деца" вече 25 години насочва усилията си в предоставянето на подкрепа на най-уязвимите деца в България и правото на семейство за всяко дете. Благодарение на дългогодишния си опит и постоянно развитие на услугите, организацията не само предоставя алтернативна форма за грижа на деца, които са изоставени от своите родители, а и развива превантивни услуги. Предвид големия брой на деца с увреждания и/или трудности в развитието през последните години специалистите на фондацията работят, както за намиране на приемни семейства, които да отглеждат децата с увреждания, така и за подкрепа на биологични семейства, в които има деца с увреждания и/или трудности в развитието. За да бъде максимално ефективна и да дава устойчиви резултати подкрепата към тези семейства цели да предостави възможност на децата да развият своя потенциал и да растат в сигурна семейна среда, като се предоставя на децата и родителите възможност за консултации и срещи с психолог, семеен консултант, специалист Ранна детска интервенция и др. В зависимост от нуждите, децата посещават рехабилитация, хипотерапия, хидротерапия и музикотерапия. При необходимост семействата са подкрепени и материално и/или финансово със специализирани материали или пособия за децата. С осъществяването на проекта ще бъдат подкрепени 6 деца, които имат физически увреждания и/или трудности в развитието, като им бъде предоставена възможност, според потребностите им с тях да работят различни специалисти и да посещават иновативни терапии.

Избери, за да помогнеш!