Българската коледа

Помогни ни да се учим!

От името на нуждаещите се Ви благодарим за Вашия избор да се присъедините към дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

Вие избрахте да направите дарение за „Помогни ни да се учим!” с извършване на плащане в реално време с електронната платежна система на Dir.bg.

Ако вече имате потребителско име и парола в dir.bg, моля да ги въведете и да следвате стъпките за извършване на Вашето дарение. В случай че нямате регистрация, моля да се регистрирате като нов потребител oт линка по-долу.
 
Потребителско име (ID):
Парола:    Забравена парола


Нов потребител - Регистрация!

Ако предпочитате да направите банков превод, данните за превод са:

Получател/Титуляр: КОНКОРДИЯ БЪЛГАРИЯ
IBAN: BG15RZBB91551060688012
BIC:RZBBBGSF
При банка:Райфайзенбанк България
Основание за плащане:Избери, за да помогнеш


Ако желаете да дарите онлайн и имате активна регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН, натиснете ТУК »

В резултат на идентифицираните нужди, които среща в работата си с маргинализирани общности и лица в риск, фондация "Конкордия България" разработва и реализира социални програми, насочени към работа с деца, юноши и пълнолетни лица, както и техните семейства и близки. Своята работа в България фондацията стартира през 2008 г. рамките на Социален и младежки център „Св. Константин“, предоставящ социални услуги в подкрепа на деца и младежи от рискови групи. Основната цел на фондация „Конкордия България“ е осъществяване на закрила и защита на деца и младежи в риск, чрез извеждането им от ситуация на безнадзорност и уличен начин на живот, предоставяне на сигурна и защитена среда, достъп до социални, здравни и образователни услуги, стимулиране на личностното, физическо и духовно развитие и подкрепа при усвояване на социални умения както и професионална реализация. Като крайна цел усилията са насочени към предотвратяване на социалната изолация и постигане на социално включване, превенция на противообществени прояви, осигуряване на пълноценен и самостоятелен начин на живот и пълна интеграция на децата и младежите в обществото. С реализацията на този проект ще бъдат подпомогнати над 80 деца и ще бъде предоставена допълнителна възможност за повишаване на качеството на образование на децата, с участието им в обучения и мероприятия, където могат да общуват с други деца и младежи, които не са само от общността на малцинствените и маргинализирани групи. Очакваният резултат е социално включени деца и младежи с вяра в собствените сили и възможности, желание за труд, полагане на усилия и развитие; деца с мечти и разработен капацитет да работят за тяхното постигане.

Избери, за да помогнеш!