Българската коледа

Храна и лекарства за дивите животни на България

От името на нуждаещите се Ви благодарим за Вашия избор да се присъедините към дарителската кампания ИЗБЕРИ, ЗА ДА ПОМОГНЕШ!

Вие избрахте да направите дарение за „Храна и лекарства за дивите животни на България” с извършване на плащане в реално време с електронната платежна система на Dir.bg.

Ако вече имате потребителско име и парола в dir.bg, моля да ги въведете и да следвате стъпките за извършване на Вашето дарение. В случай че нямате регистрация, моля да се регистрирате като нов потребител oт линка по-долу.
 
Потребителско име (ID):
Парола:    Забравена парола


Нов потребител - Регистрация!

Ако предпочитате да направите банков превод, данните за превод са:

Получател/Титуляр: ФОНДАЦИЯ ДИВИТЕ ЖИВОТНИ
IBAN: BG03BUIB98881035863200
BIC:BUIBBGSF
При банка:СиБанк
Основание за плащане:Избери, за да помогнеш


Ако желаете да дарите онлайн и имате активна регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН, натиснете ТУК »

Таралежи, гълъби, катерици, прилепи, жаби, зайци, патици … те са на перваза, в пукнатините на панелите, в храстите от задния двор… Дивите животни делят с нас живота в градовете и селата, и често стават жертва на човешка жестокост, алчност, прекомерна любов или просто на природни случайности. От Фондация „Дивите Животни“ се отдават на това - да спасяват, лекуват и доотглеждат пострадали или осиротели диви животни от всякакви видове, били те защитени или не. Основно правило в работата е манипулациите и обгрижването да се извършват по начин, причиняващ минимален стрес и непозволяващ животното да свикне с човешко присъствие. След успешното лечение и рехабилитация животните биват пускани отново в природата. Дългосрочна цел е създаването на спасителен център за диви животни в град София - първият по рода в страната, който ще приема и предоставя грижи за всякакъв вид диви същества. В момента в България има няколко спасителни центъра, посветени на грижите само на отделни защитени видове. Именно затова нуждата от общ спасителен център с разностранна компетентност за всякакъв вид животни е от изключителна важност в работата по опазване на местната фауна. Лечението и отглеждането на животните изисква съобразяване със специфичните им хранителни навици. Отглеждането на новородени или болни животни налага закупуването на медикаменти и подсилващи храни, подпомагащи израстването и възстановяването на дивите пациенти, без които те нямат шанс за връщане към пълноценен и волен живот.

Избери, за да помогнеш!